avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Salarizare personal didactic auxiliar
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Salarizare personal didactic auxiliar

Buna ziua/seara,

As dori sa ma documentez cu referire la drepturile salariale aferente unui bibliotecar cu (0,5 norma sau 1/2) incadrat pe studii medii ca debutant la o scoala pentru copii cu nevoi speciale (institutie care apartine invatamantului de stat/public). Mentionez ca detin studii superiore (licenta, 3 ani, dar in alt domeniu decat cel in care urmeaza sa activez); in acest caz, va rog a ma indruma in sensul aflarii informatiilor privitoare la: i. cota "bugetara" dupa care mi se calculeaza salariul; ii. faptul daca pot lua "spor" pentru ca detin studii superioare; iii. daca dispune personalul didactiv auxiliar de spor de incadrare in invatamantul cu nevoi speciale si procentul aferent; iii. alte sporuri la care ma pot incadra.
Va multumesc anticipat pentru timpul acordat si mult spor in tot ceea ce intreprindeti!

Cu tot respectul cuvenit,

Alte discuții în legătură

Promovare didactic auxiliar - debutant mihaela.madalina mihaela.madalina În cazul personalului didactic auxiliar din învăţământul preuniversitar, respectiv bibliotecar-secretar (post format din 0,5 normă bibliotecar şi 0,5 ... (vezi toată discuția)
Salarizare bella_isa68 bella_isa68 Vin cu rugamintea sa ma lamuriti intr-o problema privind salarizarea mea. In anul 2010 am absolvit Fac de Stiintele Comunicarii,luandu-mi licenta in sesiunea ... (vezi toată discuția)
Buna seara! dacă m-ati putea ajuta în această problemă. În ... andreeacristina22 andreeacristina22 Buna seara! Dacă m-ati putea ajuta în această problemă. În august 2017 am fost angajată pe postul de bibliotecar debutant, studii medii. Mentionez, ca ... (vezi toată discuția)