avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Extrădare din spania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Extrădare din spania

Buna ziua . Am o suspendare de un an de zile cu termen de încercare de 3 ani . Si a trecut abia un an. Însă mai am două dosare pe rol. Nu stiu daca ma condamnă acolo sau nu. Suspendarea o am pentru delapidare , unul pt înșelăciune și altul pt fals în acte sub semnătură privată. Ultimile 2 sunt in stadiu . Nici macar nu mi a ajuns rechizitoriu. În caz că legile astea psd cu grațierea si amnistia, sau cu închisoarea până la 5 ani sa se faca acasa nu ma prind sa zic asa , adică nu se dau până la urmă, am ocazia sa devin cetățean spaniol , însă ma obliga sa renunț la cea românească. Dacă totuși o fac , si aici ma condamnă cu executare, pot scapa de pedeapsă dat fiind că sunt cetățean spaniol .
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:17, 7 Noiembrie 2018
Si cetatenii spanioli execută pedepse în România.
Nu scăpați pe criteriul cetățeniei.

Ati avea însă posibilitatea sa executați pedeapsă în Spania.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect de lege privind gratierea unor pedespe si amnistierea unor infractiuni Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Conform unui proiect de lege intitulat \\\\"Lege pentru amnistierea unor infracţiuni şi graţierea unor pedepse\\\\", depus la Cameră de deputaţii ... (vezi toată discuția)
Amnistia, gratierea juanpablosorin juanpablosorin o persoana condamnata definitiv la 15 ani de inchisoare cu executare, PT inselaciune,condamnarea consumanduse in anul 1999 luna martie(condamnatul aflanduse ... (vezi toată discuția)