avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reclamatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reclamatie

ce calitate trebuie sa indeplinesc daca vreau sa reclam la primaria localitatii un conflict intre vecini...eu nu am domiciliul legal acolo...? Casa este pe numele fiului meu care de fapt sta intr o alte localitate...
Ultima modificare: Joi, 8 Noiembrie 2018
popavalerica, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:57, 8 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa va faca fiul dvs o procura prin care sa va imputerniceasca sa depuneti aceasta plangere.
multumesc...deci eu nu am nici o calitate sa fac reclamatia...! eventual daca ati putea sa mi spune ti care este cadrul legal privind reclamatiile...multumesc anticipat...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca dvs sunteti implicat in conflict aveti calitate pt a depune o plangere,sesizare,depinde la ce aspecte va referiti,daca primaria este competenta.incercati sa ne dati mai multe amanunte,una e sa va dea vecinul cu sapa in cap si atunci e vorba despre o fapta penala ,alta e sa sesizati ca vecinul creste un porc si miroase urat etc.
este vorba despre montarea unui geam la o distanta mai mica de un metru de gardul despartitor catre gradina mea...eu nu sunt proprietar si de aceea nu stiu daca pot face sau nu o plingere ... frecventez acea casa..la tara.. de 3 sau 4 ori pe an. De aceea am vrut sa vad daca am sau nu dreptul sa fac reclamatie...
Ultima modificare: Joi, 8 Noiembrie 2018
popavalerica, utilizator
Păi gândind logic, nu prea exista temei pentru reclamația dvs., din moment ce nu locuiti in permanenta acolo. Adică, trebuie să demonstrați un prejudiciu.

Alte discuții în legătură

Reclamatie autorizatie de construire developer developer buna ziua, am o cearta cu vecinul respectiv, a inceput sa sape o casa la mai putin de 2 m de gard, a venit un domn sa masoare si mi-a zis ca daca nu face ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. locuiesc la bloc ... elena_p2013 elena_p2013 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Locuiesc la bloc si pe palier avem niste vecini de etnie roma care fac ff multa galagie la orice ora din zi si ... (vezi toată discuția)
Unde pot sa reclam vecinul de la blocul alaturat pentru ca arunca gunoiul pe geam? valyclau valyclau Buna ziua, Unde pot sa reclam vecinul de la blocul alaturat pentru ca arunca gunoiul pe geam? Locuiesc in sectorul 1, nu avem asociatie de proprietari si ... (vezi toată discuția)