avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde pot sa reclam vecinul de la blocul alaturat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde pot sa reclam vecinul de la blocul alaturat pentru ca arunca gunoiul pe geam?

Buna ziua,
Unde pot sa reclam vecinul de la blocul alaturat pentru ca arunca gunoiul pe geam?
Locuiesc in sectorul 1, nu avem asociatie de proprietari si avem ceva probleme cu vecinii din blocul vecin (bloc mai inalt). Acestia arunca saci mari cu gunoi in curtea noastra interioara, pe bloc si pe balconul fiecaruia dintre locatarii blocului nostru. Exista chiar si un pat si cateva dulapuri aruncate pe bloc.
(m-am mutat de curand in acest bloc iar daca stiam de aceasta problema, nici nu faceam pasul asta. Este iarna si mirosurile pestilentiale deja sunt prezente pe langa bloc, mai ales pentru mine deoarece locuiesc la ultimul etaj..)

Unde pot adresa o reclamatie pentru acest tip de problema?

Va multumesc pentru ajutor!
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
valyclau, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:18, 30 Ianuarie 2018
politia locala sector 1
Adresati-va cu incredere la Politia Locala. Vedeti unde au sediul, mergeti si faceti o reclamatie, inregistrata.
Dom'le, dar chiar in capitala tarii noastre se petrec asemenea gesturi? In sectorul 1 - asa ceva nu se poate!
Mult succes!
Multumesc. Chiar acum caut sediul si programul si voi merge sa inregistrez o plangere.
Sunt putin sceptica atunci cand vien vorba de politie insa voi incerca sa nu am preconceptii :)
Doamna, eu nu cred ca cei de la "locala'" nu au sa se ocupe de acest aspect. Pe bune. Acestia, chiar cu aceste aspecte se ocupa. Mai studiati, inainte de a formula plangerea, site-ul primariei/CL sector 1, pentru a indica din start abaterele semnalate. Daca nu rezolvati la acest nivel, incercati direct la Primar, sect 1!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul imi atarna gunoiul pe clanta usii, l-am inregistrat pe camera pufy2007 pufy2007 Buna ziua dragii mei, sunt un cetatean care domiciliaza in Mun.Bucuresti Sectorul 1, dupa cum bine stiti in acest sector serviciul de salubritate este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am și eu o problema și sper să mă puteți ajuta ... suzy23 suzy23 Buna ziua. Am și eu o problema și sper să mă puteți ajuta cu un sfat. Locuiesc într-un complex de case insiruite(5 case). Drumul din fata caselor este ... (vezi toată discuția)
Ghene de gunoi Elena Pro Elena Pro Buna. As avea o intrebare. Eu locuiesc la etajul 1 al unui bloc. La parter a fost infiintat magazinul Profi,care in unul din spatii,care vine exact sub ... (vezi toată discuția)