avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ghene de gunoi
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ghene de gunoi

Buna. As avea o intrebare. Eu locuiesc la etajul 1 al unui bloc. La parter a fost infiintat magazinul Profi,care in unul din spatii,care vine exact sub bucataria noastra,depoziteaza tot gunoiul strans. O data pe saptamana vine masina de gunoi si il ridica. Intre timp noi suportam mirosul insuportabil. Mentionez si ca am 3 copii minori care respira acel aer. Se poate face ceva legal pt a rezolva cumva această problema ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:55, 28 Martie 2019
Sesizati oficial autoritatea de sanatate publica
Puteti sesiza in scris, cu nr. de inregistrare/ data, Directia judeteana de sanatate publica (pentru pericol de infectii si mirosuri pestilentiale), Directia judeteana sanitar-veterinara (pentru pericol soareci, sobolani, tantari, muste, etc. purtatoare de infectii), Agentia teritoriala de mediu (poluare mediu), primaria (pentru mod de depozitare gunoaie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ati procedat la desfiintarea tubulaturii (toboganului) de gunoi? CipM CipM Am gasit prin forum referinte cu privire la desfiintarea toboganului de gunoi. Ar fi interesant de aflat de la cei care au trecut prin asa ceva cum anume s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vecinul meu are o ferma de circa 60 de capete de bovine.distanza ... Voi5 Voi5 Buna ziua, vecinul meu are o ferma de circa 60 de capete de bovine.Distanza dintre grajd si locuinta mea este de circa 200 m,la circa 250m depoziteaza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua vecinul meu are o ferma de circa 60 de capete de bovine.distanza ... Voi5 Voi5 Buna ziua vecinul meu are o ferma de circa 60 de capete de bovine.Distanza dintre grajd si locuinta mea este de circa 2o0 m gunoiul il depoziteaza la o ... (vezi toată discuția)