avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bilant srl radiat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bilant srl radiat

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie:
O firma deschisa in 2012 care nu a avut activitate si nu s-au depus declaratiile privind bilantul care a fost mereu pe 0 la anaf a fos radiata din oficiu de registrul comertului. Pe tot parcursul procesului de dizolvare si radiere anaful nu s-a implicat si nu a cerut nimic.

Avand in vedere ca insanta a aprobat cererea de radiere formulata de catre registrul comertului, ce ar trebui facut in continuare pentru a regla problema cu anaful pentru evitarea unu cazier fiscal sau unei amenzi ? Sau aceasta fapta se sterge automat dupa radiere.

Mentionez ca pe firma nu exista bunuri, nu au fost emise facturi, nu a existat rulaj.

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Stergerea faptelor din cazierul fiscal - problema - vid legislativ dan_cs dan_cs Buna ziua, Am fost administratorul unei firme. Pentru intarzierea depunerii declaratiilor, firma a fost declarata inactiva. In sept 2011, am depus ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant stegeran_b stegeran_b Am o firma suspendata din februarie 2010 pe care nu vreau sa o mai activez. daca nu depun bilanturile de acum inainte ce se intampla? o radiaza din oficiu daca ... (vezi toată discuția)
Administratorul are cazier fiscal? marioara2021 marioara2021 Buna ziua! Firma infiintata in 2005, sediu expirat si radiata de registrul comertului prin 2013 si de anaf in 2018. Administratorul are cazier fiscal? Si ... (vezi toată discuția)