avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administratorul are cazier fiscal?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administratorul are cazier fiscal?

Buna ziua!
Firma infiintata in 2005, sediu expirat si radiata de registrul comertului prin 2013 si de anaf in 2018. Administratorul are cazier fiscal? Si daca are, ce poate face pentru a-l sterge? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:28, 1 Februarie 2021
Care este întrebarea ?
Buna ziua! Intrebarea este daca administratorul are cazier. Radierea a fost facuta de catre anaf, din oficiu
Ati scris ca firma a fost "radiata de registrul comertului prin 2013 si de anaf in 2018". Daca a fost radiata, nu mai are de unde sa fie cazierul cu probleme. Sau de fapt nu prea a fost "radiata"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant srl radiat brazvan92 brazvan92 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: O firma deschisa in 2012 care nu a avut activitate si nu s-au depus declaratiile privind bilantul care a fost mereu pe ... (vezi toată discuția)
Anulare cazier fiscal florin1108 florin1108 Buna ziua. In 2008 am infiintat o firma care nu a avut niciun fel de activitate. Din cauza faptului ca nu am depus declaratiile periodice,in 2009 firma a fost ... (vezi toată discuția)
Reinfiintare firma dupa lichidarea uneia anterioare transylvae transylvae Buna la toata lumea. Am nevoie de putin ajutor si tin sa multumesc anticipat pentru el. Am avut o firma care a fost radiata anul trecut ( pe site-ul MF ... (vezi toată discuția)