Buna la toata lumea.
Am nevoie de putin ajutor si tin sa multumesc anticipat pentru el.
Am avut o firma care a fost radiata anul trecut ( pe site-ul MF apare asa : Stare societate: DIZOLVARE CU LICHIDARE(RADIERE) din data 15 Noiembrie 2011 )
Doresc sa infiintez un nou SRL cu mine ca administrator si as vrea sa stiu daca ACUM fantoma fostei firme ma mai poate urmari ( fosta firma n-a avut impozitul forfetar platit dar ca printr-un miracol a fost sters cu vederea ... ). Cert este ca acesta este statutul ei acum ...
Stiu ca pare cam stupida intrebarea dar ... exista sanse sa pot folosi acelasi nume ?
Daca Registrul comertului va da Dovada de disponibilitate a numelui firmei, nu vad ce v-ar impiedica sa functionati in baza noului certificat de inmatriculare. Vor fi ani diferiti si certificate diferite.
Ca sa puteti lua o denumire identica de la o societate radiata trebuie sa treaca trei ani de la data radierii societatii respective. Tinand cont ca sunteti tot d-voastra va trebui sa le amintiti sa se uite in baza de date ca sa vada acest lucru.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
O ultima intrebare : cand merg sa infiintez firma la RC, trebuie sa depun ce fel de certificat fiscal ? Al meu ca persoana fizica in calitate de viitor administrator sau certificatul fiscal al fostei firme ? Ceva imi spune ca al meu personal, insa vreu sa fiu sigur.
Multumesc.