avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce se poate întâmpla cu bunurile comune dacă mă ...
Discuție deschisă în Executare silită

Ce se poate întâmpla cu bunurile comune dacă mă căsătoresc cu cineva care are datorii foarte mari la stat?

Buna ziua...daca vreau sa ma casatoresc cu un tip care mai are de dat la stat vreo 100.000ron in urma unor delapidari si acum eu ma casatoresc cu el o sa trebuiasca sa platesc si eu aceste creante?sau daca ne cumparam ceva impreuna dupa casatotie inseamna ca o sa avem titlu executoriu vreodata..sau cum are el acum o firma dar nu este pe numele lui ci pe al cumnatului este vreo problema...zic sa stii sa nu fac vreo greșeală
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Deearaducu , utilizator 14:46, 12 Noiembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul civil ContSters96930 ContSters96930 Este adevarat ca daca ma casatoresc acum,deci ma cunun cu prietenul care il am dupa noul cod civil daca ne despartim el are dreptul la apartamentul meu pe care ... (vezi toată discuția)
Convenþia matrimonialã Alexandru Munteanu Alexandru Munteanu O alta noutate a noului Cod Civil este conventia matrimoniala. Credeti ca va fi utilizată conventia la casatoriile viitoare sau chiar la cele deja ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie doar pe numele meu ionescumaria13 ionescumaria13 In 2008 ,casatorita,am obtinut o autorizatie de constructie pt o cladire, pe numele meu .Ulterior am divortat ,in 2012.Cladirea e edificata dar nu e intabulata ... (vezi toată discuția)