Am facut un credit de 300 ron si in ziua scadenta mi-a confirmat prin telefon un angajat de-al lor ca sa facut plata iar mai apoi mi-a trimis oe e-mail o adresa de inchidere contract. Tranzactia se pare ca nu sa efectuat cu succes si banii nu au fost retrasi. Mai am vreo obligatie legala fata de IFN sa le dau banii?
Pastrati corespondenta prin care va anunta ca nu s-au efectuat operatiunile. Sa nu va treziti cu restante. In mod normal nu aveti nicio datorie daca lucrurile sunt asa cum ati spus.
deja mi-au aplicat dobanzi restante si mi-au si retras 100 de lei de pe card. La telefon mi-au spus ca sa anulat adresa de inchidere de contract. Au dreptul sa faca asta?
Ok...sa inteleg ca suma de plata nu s-a retras? Anuntati banca. Verificati de ce nu s-a efectuat tranzactia. Daca dvs. ati efectuat tranzactia (ati emis Ordinul de plata), dar din motive independente de dvs. nu s-a procesat, atunci nu aveti nicio vina. Notificati banca si transmiteti-le ca vor suporta si eventualele speze bancare, penalitati, etc.. Banii trebuie sa ii returnati totusi.