avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Are dreptul o IFN sa anuleze o adresa de inchidere ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Are dreptul o IFN sa anuleze o adresa de inchidere contract?

Am facut un credit de 300 ron si in ziua scadenta mi-a confirmat prin telefon un angajat de-al lor ca sa facut plata iar mai apoi mi-a trimis oe e-mail o adresa de inchidere contract. Tranzactia se pare ca nu sa efectuat cu succes si banii nu au fost retrasi. Mai am vreo obligatie legala fata de IFN sa le dau banii?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 22:35, 12 Noiembrie 2018
Pastrati corespondenta prin care va anunta ca nu s-au efectuat operatiunile. Sa nu va treziti cu restante. In mod normal nu aveti nicio datorie daca lucrurile sunt asa cum ati spus.
deja mi-au aplicat dobanzi restante si mi-au si retras 100 de lei de pe card. La telefon mi-au spus ca sa anulat adresa de inchidere de contract. Au dreptul sa faca asta?
Ok...sa inteleg ca suma de plata nu s-a retras? Anuntati banca. Verificati de ce nu s-a efectuat tranzactia. Daca dvs. ati efectuat tranzactia (ati emis Ordinul de plata), dar din motive independente de dvs. nu s-a procesat, atunci nu aveti nicio vina. Notificati banca si transmiteti-le ca vor suporta si eventualele speze bancare, penalitati, etc.. Banii trebuie sa ii returnati totusi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împuternicitul tatălui meu a scos bani din cont după deces, deși am anunțat banca telefonic și am cerut blocarea cardului. ce pot face eu, ca unic moștenitor, ca să recuperez suma de bani retrasă? EdwardX EdwardX Buna ziua! In ziua in care tatal meu a decedat, am sunat la banca sa ii blochez cardul pe care primea pensia, motivand faptul ca nu il gaseam. Am subliniat ... (vezi toată discuția)
Problema ifn și bcr BogdanPaul97 BogdanPaul97 Am și eu o problema și sper sa găsesc aici ajutor. Am un credit făcut la Creditfix IFN, toate bune și frumoase pana când am avut un angajament de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , dețin un card visa euro făcut în spania , afandu-mă ... Emi Carmen Emi Carmen Bună ziua , dețin un card visa euro făcut în Spania , afandu-mă în România am folosit un ATM al băncii transilvania pentru a retrage o sumă de bani , ... (vezi toată discuția)