avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nelamurire C.M.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nelamurire C.M.

Buna seara,as avea o nelamurire. Sa presupunem ca la locul de munca munca se desfasoara in ture iar zilele libere pot fi planificate si in cursul saptamanii . Un angajat are un concediu medical de o luna dar in aceasta luna prinde si doua serii de libere in cursul saptamanii(ex sapt 1 si3 are liber joi si vineri in loc de sambata si duminica) Aceste zile vin recunoscute si platite sau se scad pur si simplu din medical impreuna cu zilele nelucratoare(de week-end ) ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 13 Noiembrie 2018
Nu are de ce sa se scada ... se platesc zilele lucratoare si nu zilele ucrate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical mihaelaardelean mihaelaardelean Buna ziua, Sotul meu lucreaza la un call center cu program 24/24. El are liber joi si vineri, iar sambata si duminica merge la servici. Astazi a fost la ... (vezi toată discuția)
Despre ore in cim nicdavi nicdavi Legat de nr de ore lucrate de bucatari, care sunt 3: ei lucreaza 2 zile cu 2 zile libere, 10 ore/zi si nu depasesc cele 40 de ore /saptamana.Cum se trece in ... (vezi toată discuția)
Concediul medical weekend daniela boca daniela boca daniela boca Utilizator 09:48, 12 Septembrie 2018 Concediul medical mi s a acordat pe vineri,sambata si duminica.Avand in vedere ca in contract trebuie ... (vezi toată discuția)