avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... probatiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

probatiune

buna ziua ! as avea o intrbare sotul meu pe 05.12.2018 trebuie sa se prezinte la probatiune ... are ceva daca nu se prezinta la data ce a specificato ei .. nu ar putea sa vina pe 05 . este plecat in Anglia si si -ar pierde postul de munca .. multumesc ..
Cel mai recent răspuns: bogdangeorgia , utilizator 00:21, 13 Noiembrie 2018
Sa meargă sa vorbeasca cu cei de acolo si sa duca acte.
se poate sa sune ? sa le spuna ca nu poate ajunge la data fixata de ei ? multumesc
Sa meargă mai inainte si sa vorbeasca.
Probatiunea nu se face prin telefon.
pai asta e prb . ca lui pe 15 decembire ii se da liber .. si el pe 05 decembrie este chemat .. macar daca ar suna si ar sp sa ii se schimbe data de la probatiune
pai asta e prb . ca lui pe 15 decembire ii se da liber .. si el pe 05 decembrie este chemat .. macar daca ar suna si ar sp sa ii se schimbe data de la probatiune

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara neplatita andrei_ion andrei_ion Buna ziua, Am revnit cu o problema legata de fiul meu,nu a mai platit pensia alimentara de cativa ani,si anul acesta de Sf. Maria a fost chemat la politie pt ... (vezi toată discuția)
Bună seara, va rog un răspuns pentru o cunoștință condamnata ... Mihai_198131 Mihai_198131 Bună seara, va rog un răspuns pentru o cunoștință condamnata la 1 an și 6 luni închisoare, cu suspendare de 2 ani și 6 luni (dintr o prostie minora) . ... (vezi toată discuția)
Deplasare in ue in timpul executarii pedepsei cu suspendare ADRIAN CHELARU ADRIAN CHELARU Speta e urmatoarea: Un prieten, are o condamnare definitiva de 3.6 ani cu suspendarea executarii. Lunar merge si semneaza la tribunal. Pe timpul suspendarii ... (vezi toată discuția)