avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului

Este legal sa fie introdus la "alte obligatii" in fisa postului, sa înlocuiești registratorul medical in timp ce tu esti încadrat în funcția de asistent medical? Total un alt COR?Precizez ca exista serviciu separat de registratura, care detine mai multi angajați pe acest post. Sunt presata sa semnez fisa postului cu condiția înlocuirii registratorului med ,eu neavand competenta în acest domeniu.Pot fi sancționata pt asta?Cine este responsabil cu explicatia in spital,ce serviciu?cui ma pot adresa pt acest abuz?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2018
Anamariageta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 14 Noiembrie 2018
Din practica judiciara - care nu constituie izvor de drept - :

"Potrivit regulamentului de ordine interioară, salariaţii au obligaţia de a îndeplini atribuţiile ce le revin conform fişei postului, precum şi de a îndeplini orice alte obligaţii trasate de şeful ierarhic superior, în limita legii. Chiar şi în situaţia în care fişa de post menţionată nu a produs efecte juridice între părţi, ca urmare a nesemnării acesteia, recurentul a semnat, în calitatea sa managerială, regulamentul de ordine interioară al intimatului, neputând invoca necunoaşterea acestuia.C.A. Bucureşti, s. a VII-a civ., confl. mun. şi asig. soc.,dec. nr. 617/R/25.01.2012"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post daniela-claudia daniela-claudia In societatea comerciala in care lucrez a devenit o practica ca salariatii sa refuze primirea, implicit semnarea, fisei postului , desi aceasta este intocmita ... (vezi toată discuția)
Fisa postului, consecinte nesemnare de catre angajat cristinaturcu cristinaturcu Buna ziua. Prin ce articol este specificat ca nesemnarea de catre angajat a fisei postului constituie abatere disciplinara? (vezi toată discuția)
Modificare fisa post fara acordul angajatului adrianacali adrianacali Are dreptul angajatorul sa modifice fisa postului fara acordul angajatului? Concret angajatorul doreste sa adauge o activitate pentru care angajatul nu are ... (vezi toată discuția)