avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... PROCEDURA OPERATIONALA
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

PROCEDURA OPERATIONALA

Buna ziua
Pentru activitatea din biroul unei primarii nu sunt elaborate proceduri operationale PO
cum poate lucra fara proceduri operationale un functionar public debutant?
ce se poate face ca sa obtina procedurile operationale pentru domeniul sau de activitate?, unde poate sesiza obstructionarea activitatii sale prin nepunerea la dispozitia sa a tuturor PO
functionarii publici sunt blamati adeseori dar...ei intre ei se concureaza(neloial) in loc sa colaboreze intru binele obstesc
cei care vor sa faca treaba nu primesc PROCEDURI OPERATIONALE
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:43, 14 Noiembrie 2018
Daca vorbim despre functionari publici , puteti sesiza ANFP - Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista stare de incompatibilitate sau conflict de interese? Eugen Enescu Eugen Enescu Nevasta primarului este angajata primariei la SPCLEP este in stare de incompatibilitate si conflict de interese potrivit art.95 din 161/2003si art.61, alin 4, ... (vezi toată discuția)
Itm-ul nu are dinti pentru bugetari ? Faulkner Faulkner Buna ziua ! Va multumesc pentru activitatea pe care o efectuati . Cazul meu : in urma cu trei luni am solicitat eliberarea unei adeverinte cu sporurile la ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa mihailivan mihailivan sunt functionar public incadrat in 2007 pe studii medii referent (nu au fost scoase la concurs posturi ptr studii superioare la acel concurs). am absolvit ... (vezi toată discuția)