avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum de servitute

Avem un drum de servitute pe care e amplasat ilegal de vecina un foișor fără autorizație de construcție. I am spus să îl dărâme ca trebuie să trag pe sub pământ apa și lumina dar nu vrea să îl dărâme. Ce e de făcut? Pot sa îl dărâm eu? Intru în litigiu cu ea dacă îl dărâm? Eu trebuie sa trag apa și lumina și nu am pe unde din cauza foisorului care e fix în mijlocul drumului de servitute.

Alte discuții în legătură

Demolare foișor ilegal Brezeanu florenta Brezeanu florenta Cum pot demola foișorul ilegal al cumnatei care este amplasat pe drumul de servitute comun și eu nu am cum sa trag apa și lumina pe sub pământ din cauza ... (vezi toată discuția)
Desființare foișor ilegal Brezeanu florenta Brezeanu florenta Cumnata mea are un foișor ilegal pe drumul de servitute comun cu noi și nu vrea să îl dărâme. Menționez că trebuie să trag apa și lumina prin dreptul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie reparatie gard gogutu85 gogutu85 Buna ziua, doresc sa stiu daca am nevoie sa obtin autorizatie de constructive/reparative pentru un gard din beton si fier, care se deterioreaza, de asemenea ... (vezi toată discuția)