avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legislație program cazarmare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legislație program cazarmare

Bună ziua lucrez la o companie unde am program de cazarmare programul fiind de la 18 la 22 după care de la 22 la 7 dimineața sunt cazarmat iar de la 7 la 18 program normal iar în weekend sunt cazarmat până la 11 ziua este legal?

Alte discuții în legătură

Ore de munca oltytza oltytza Buna seara, Am o nelamurire in ceea ce priveste programul meu de munca, care urmeaza sa fie schimbat si ma intreb daca este legal ceea ce se face(sau chiar si ... (vezi toată discuția)
Salutare. am o nelămurire legata de orele de munca. luna decembrie ... Iulianus2021 Iulianus2021 Salutare. Am o nelămurire legata de orele de munca. Luna decembrie are o normă de ore de 176. 22 zile lucrătoare *8 ore. Programul meu e de 6 ore in timpul ... (vezi toată discuția)
Perioada de repaus dupa tura de noapte Maria Prado Maria Prado Buna ziua, intrebarea mea este:dupa o tura de la 18 la 5 dimineața, se poate intra intr-o alta tura de la ora 15, pana la ora 1, in acceasi zi? Sau dupa tura ... (vezi toată discuția)