avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ore de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ore de munca

Buna seara,
Am o nelamurire in ceea ce priveste programul meu de munca, care urmeaza sa fie schimbat si ma intreb daca este legal ceea ce se face(sau chiar si vechiul program daca este legal).Momentan lucrez 7 ore pe sapt/luni-vineri si 12 ore in weekend, o data la 2 sapt(deci 24 ore pe weekend), cu 2 zile libere(in tura de dimineata), tot o data la 2 sapt. Pe viitor, seful meu vrea sa modifice programul din weekend, astfel incat sa se lucreze program normal(cel din timpul saptamanii)in fiecare weekend, fara zi libera in timpul saptamanii.Poate reuseste cineva sa ma lamureasca.
Multumesc anticipat:)

Alte discuții în legătură

Nu inteleg programul!! dyacos_13 dyacos_13 Buna seara lucrez intr-o unitate sanitara privata.E normal programul: - saptamana1 -de luni pana vineri 7-15,samb si dum 7-19 -saptamana2 -luni-duminica ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, programul meu de lucru este de 12/36 (o zi cu o zi ... nicoleta72 nicoleta72 Bună ziua, programul meu de lucru este de 12/36 (o zi cu o zi in intervalul orar 7-19 ). În unele luni, in zilele de weekend, pentru a nu se depăși ... (vezi toată discuția)
Programul de lucru inegal milagros4ever milagros4ever La firma la care lucrez urmeaza sa se implementeze un program de lucru in ture inegale. 3 saptamani de luni pana vineri + una libera si doua weekend-uri a ... (vezi toată discuția)