avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nerespectarea procurii notariale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nerespectarea procurii notariale

Buna seara! Copilul a fost plecat intr-o vizita de studiu in Japonia printr-un ONG. Coordonatorul de grup, care “taie si spânzura” in acest ONG a lasat nesupravegheat grupul de 32 de minori (inclusiv copilul meu) in Japonia, dar mai usor de dovedit lipsa lui de interes este ca i-a lasat neînsoțiți la Aeroportul Otopeni(la întoarcere), deoarece el a plecat cu un alt grup in alta țara, astfel ca, din cate am inteles a primit Interdicție sa mai fie însoțitor de minori in acest aeroport. Bineînțeles ca domnul se comporta obraznic si cu parintii, nu se poate face niciun fel de dialog cu dansul, iar criticile de pe Facebook si le șterge, astfel ca viitoarele “victime”, părinți si copii,nu stiu la ce se expun daca vor sa plece prin acest ONG. Întrebarile mele sunt: —pot face o plângere pentru ca coordonatorul nu a respectat procura notariala in ceea ce privește însoțirea minorului? —unde s-ar încadra fapta lui? —fiind din localități diferite, unde se face sesizarea/plângerea? —cum pot ajunge sa sesisez ca acest ONG are probleme de organizare? Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri. Imi cer scuze daca nu am încadrat corect subiectul.

Alte discuții în legătură

Inoarcere in tara a minorului neinsotit de nimeni stefanemilionel stefanemilionel Buna ziua, As dori sa stiu daca un minor de cetatenie romana se poate intoarce in tara neinsotit de catre nimeni. Acesta calatoreste din Italia in Romania cu ... (vezi toată discuția)
Lamurire blondutza-mada blondutza-mada Sunt o fata de 16 ani , locuiesc cu mama, mama e divortata, iar tata este plecat America. Prin divortul parintilor mei am ramas incredintata mamei. As dori sa ... (vezi toată discuția)