avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... As avea nevoie de Formularul S1/ e 121
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

As avea nevoie de Formularul S1/ e 121

buna seara,locuiesc in Italia si parintii mei pensionati au venit sa stea si ei cu noi.am parcurs procedura pentru noua rezidenta in Italia( vor locui cu noi).pentru activarea asigurarilor medicale ni s-a cerut formularul S1 eliberat in Romania.cum am putea obtine acest formular fara sa trebuiasca sa faca un alt drum pana in Romania?

va multumesc foarte mult
sper sa obtin un raspuns cat mai repede
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018
boli, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum pot sa obtin formularul s1 pentru asigurari medicale in europa carlacota1 carlacota1 bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in ... (vezi toată discuția)
Formular s1 Alinaionela10 Alinaionela10 Vreau sa depun in Italia un dosar pentru rezidență si mi s-a cerut formularul S1. In Romania nu vor sa mi-l elibereze pentru ca sunt persoana cu dizabilitati ... (vezi toată discuția)
Formular european e121 s1 Adriana75 Adriana75 Buna seara! Ma numesc Adriana si locuiesc in Italia. I.am facut mamei mele pensionata de curand rezidenta la mine si am facut cerere pt tessera sanitaria pt a ... (vezi toată discuția)