avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fără preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fără preaviz

Buna ziua. In prezent lucrez in cadrul unei firme și mi-am găsit in alta parte un job mai bun. La jobul actual programul este de luni pana vineri 6h30min, un Weekend la lucru(12h sâmbătă și 12 h duminica) și un Weekend liber, deși in contractul de munca scrie ca programul este de 8h pe zi, cu doua zile libere. Întrebarea mea este dacă pot sa îmi depun demisia fără preaviz pentru acest motiv? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ellena007 , utilizator 17:01, 26 Noiembrie 2018
Pentru munca in week-end primiti spor la salariu?
Buna ziua. Nu primesc nimic in plus la salariu. Nici măcar zile libere pentru orele suplimentare. Lucrez 12 zile continuu urmate de 2 zile libere. Multumesc
In acest caz, puteti demisiona fara preaviz.
Multumesc. In demisie trebuie sa scriu acest motiv?
Salariatul are dreptul de a nu motiva demisia.

Alte discuții în legătură

Demisie dydy4u dydy4u as vrea sa imi dau demisia de la locul de munca dar fara preaviz, puteti sa ma ajutati cu un formular (vezi toată discuția)
Model demisie Adel1985 Adel1985 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un model de,demisie si daca pot trece in demisie si motivul.multumesc (vezi toată discuția)
Preaviz tudora.nica@gmail.com tudora.nica@gmail.com Cum se formuleaza o cerere de demisie cu preaviz multumesc (vezi toată discuția)