avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Racordare la gaz conform leg. 123/2012
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Racordare la gaz conform leg. 123/2012

Bună. Ma puteți ajuta va rog prin a ma îndruma unde și cum sa fac o cerere de racordare la gaz conform legii 123/2012 pe care președintele a promulgato și a fost publicata în Monitorul Oficial. Locuiesc intr-un sat la 11 km de Timișoara. O parte din sat are gaz, o parte nu. Eu stau pe parte care nu beneficiază de nimic. Cum pot face sa avem și noi parte de condiții normale de trai în 2018-2019? Primăria nu e foarte săritoare când vine vorba de ajutor... Încă avem străzi fără iluminat stradal, sa nu vorbim despre asfalt, canalizare sau apa. Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Canalizare, iluminat si asfaltare buna ziua! am construit o casa ... googoosha googoosha Canalizare ,iluminat si asfaltare Buna ziua! Am construit o casa de curind si problema cea mai mare e ca nu avem canalizare pe Alee,nemaivorbind de iluminat ... (vezi toată discuția)
Racordare la gaz si canalizare Andrei1982 Andrei1982 Buna ziua As dori si eu sa pun o intrebare referitoare la racordarea la gaz si curent: Acum un an am cumparat o casa (intabulata) ... (vezi toată discuția)
Cetatenii pot pretinde primarului sa isi respecte atributiile? angib angib Nu suntem multumiti de activitatile primarului. Chiar daca comuna noastra se afla la 5 km de un oras, noi nu avem apa, canalizare, gaz, nici macar lumina pe ... (vezi toată discuția)