avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN pentru Inchiriere spatii pentru desfasurarea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN pentru Inchiriere spatii pentru desfasurarea de activitati stomatologice inclusiv aparat

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un cod CAEN pentru firma ce are obiectul principal de activitate : inchiriere spatii proprii pentru cabinete stomatologice inpreuna cu aparatura necesara desfasurarii activitatii (proprii) (unit dentar compresor). (Firma nu va avea angajati medici) Ma gandeam la: 7739 Activitati de inchirierea si leasing cu alte masini, echipamente si bunuri tangibile n.c.a doar ca aici nu este incls spatiul
Cel mai recent răspuns: Eugenia Serban , Avocat 12:20, 19 Noiembrie 2018
Buna ziua!
Ar trebui sa mai adaugati pe langa codul CAEN la care v-ati gandit si urmatorul cod CAEN:

- 6820 - Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate:

De asemnea, ati putea adauga si codul CAEN 6831, respectiv Agentii Imobiliare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere aparate de cafea vali pintea vali pintea La firma unde lucrez care are cod caen 6820 se doreste si inchirierea unor aparate de cafea. Intrebarea mea e ce cod sa folosesc pt inchiriere sau daca se pot ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli/investitii deductibile? WEO WEO Un SRL are in statut si codul caen 6820 - Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate. Intrebarea este daca poate dota imobilul ... (vezi toată discuția)
Inchiriere motocicleta persoana fizica BalaA BalaA Bun ziua, dețin o motocicleta proprietate personala, as dori ca sa închiriez aceasta motocicleta către alte persoane fizice sau juridice. Care este cadru ... (vezi toată discuția)