avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt insarcinata,vreau sa lucrez,nu beneficiez de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt insarcinata,vreau sa lucrez,nu beneficiez de CCC...ce fac dupa ce nasc?

Buna ziua!
Sunt insarcinata(6 sapt)momentan sunt in Anglia,dar in ianuarie sau februarie intentionez sa vin acasa pentru a sustine un examen in cadrul unei institutii....ar putea spune ceva angajatorul ca nu pot sustine examenul pe motiv ca sunt insarcinata?
Si in eventuala situatie in care as trece cu brio peste examen ce pot face dupa ce nasc copilul,pentru ca nu ma incadrez pentru CCC, in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului as avea doar 4 luni si jumatate lucrate.Sunt oblicata cu dupa cele 42 de zile de lauzie sa ma intorc la serviciu sau poate exista si o alta varianta,dar locul de munca sa nu.l pierd?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 19 Noiembrie 2018
violetavio, utilizator

Alte discuții în legătură

Sunt insarcinata,vreau sa lucrez...ce fac dupa ce nasc? violetavio violetavio Buna ziua! Sunt insarcinata(6 sapt)momentan sunt in Anglia,dar in ianuarie sau februarie intentionez sa vin acasa pentru a sustine un examen in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinta,vreau sa luctez,nu beneficiez de ccc,ce fac dupa ce nasc? violetavio violetavio Buna ziua! Sunt insarcinata(6 sapt)momentan sunt in Anglia,dar in ianuarie sau februarie intentionez sa vin acasa pentru a sustine un examen in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut in caz de raman insarcinata in timpul concediul maternal Timea86 Timea86 Buna ziua as dori sa stiu ce trebuie sa fac, sunt in concediu de cresterea copilului si eu ar trebui sa reincep lucrul luna viitoare pe 29 si eu sunt ... (vezi toată discuția)