avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in munca

daca sunt angajata din 01.09.1989, din ce data beneficiez de spor de vechime 25%?
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 20:00, 16 Noiembrie 2009
01.09.2009
5% - intre 3 - 5 ani vechime in munca
10% - intre 5 - 10 ani vechime in munca
15% - intre 10- 15 ani vechime in munca
20% - intre 15- 20 ani vechime in munca
25% - peste 20 ani vechime in munca.

Ultima modificare: Vineri, 13 Noiembrie 2009
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
la 01.09.2009 cand aveti peste 20 ani vechime in munca.

Sporul corespunzător vechimii în muncă se plăteşte cu începere de la data de întâi a lunii următoare celei în care s-a împlinit vechimea în muncă, prevăzută la tranşa respectivă. In speta, de la 01.10.2009.
freeelis a scris:

Sporul corespunzător vechimii în muncă se plăteşte cu începere de la data de întâi a lunii următoare celei în care s-a împlinit vechimea în muncă, prevăzută la tranşa respectivă. In speta, de la 01.10.2009.

De exemplu, la noi in firma se intra la spor, incepand cu 01 a lunii de angajare cand se intra la transa de spor, indiferent daca data angajarii a fost 25....
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2009
Doina Elena, Consultant resurse umane

Alte discuții în legătură

Salariu calculat gresit - invatamant salgeta salgeta Situatie: in septembrie se cuvenea sa se opereze doua treceri la alta categorie de salarizare (vechime si grad). S-a operat una doar. Lipsa celei de-a doua a ... (vezi toată discuția)
Acordarea sporului de vechime - legislatie claudiu84 claudiu84 Spuneti-mi si mie unde scrie ca sporul de vechime se acorda incepand cu prima zi a lunii urmatoare celei in care se implineste numarul de ani de vechime ? (vezi toată discuția)
Spor de vechime raymona_r raymona_r Va rog sa imi spuneti daca am lucrat in invatamant ca educatoare 4 ani si 5 luni cu ½ de norma si la o alta institutie tot cu ½ de norma dar ... (vezi toată discuția)