avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contestare dezmembrare teren
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contestare dezmembrare teren

Buna ziua.
Dezvoltatorii blocului din București de la care am cumpărat a obținut autorizația de construire pe un teren pe care a fost autorizată construirea unui bloc si a unei parcări etajele. S-a construit doar blocul si s-a dezmembrat terenul de sub bloc si restul terenului.
Intrebare: restul terenului nu ar trebui sa fie neconstruibil deoarece cu el s-a autorizat inițial blocul? In cât timp si unde se poate contesta această dezmembrare?
Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Teren constructie balcon paliucatalina paliucatalina as dori sa aflu cui ii apartine terenul de sub balcoanele de la etajele superioare ale blocului? Mentionez ca in contractul de vanzare-cumparare nu se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa construiesc un balcon la parterul blocului ... Claudiu Smarandache Claudiu Smarandache Buna ziua! Doresc sa construiesc un balcon la parterul blocului in sectorul 4,București. Am obținut certificatul de urbanism. Întrebarea mea este cum pot ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament in bloc nefinalizat ramiha ramiha Buna ziua, Doresc sa cumpar o garsoniera aflata la ultimul etaj (3) dintr-un bloc in constructie (acum blocul este \"la gri\", adica e construit in ... (vezi toată discuția)