avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... StartUP Nation 2018
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

StartUP Nation 2018

Buna ziua, doresc sa aplic pentru programul StartUp Nation, insa consultantul meu a fost putin surprins cand am intrebat ce se intampla daca nu pot tine firma deschisa 2 ani. Mi-a raspuns ca nu stie exact si ca revine cu informatii, a doua oara cand am intrebat am avut parte de acelas raspuns.

Sunt putin in dubii, as vrea sa aud si parerea Dvs.
Astfel, se presupune ca dosarul imi este aprobat, si obtin finantare, in cazul in care nu reusesc sa mentin firma deschisa, care sunt urmarile, si daca trebuie sa returnez vre-un ban.

Evident ca nu intetionez acest lucru, dar vreau sa fiu bine informat inainte de a lua o decizie.

Va multumesc, o zi frumoasa =)
Ultima modificare: Luni, 19 Noiembrie 2018
AlexandruE, utilizator
Cel mai recent răspuns: petre1981 , utilizator 09:13, 27 Noiembrie 2018
Daca nu respectati clauzele din contract inclusiv nr de locuri de munca nou create si firma deschisa va trebui sa returnati toata finantarea.
Procedura nu este inca finala, dar cel mai probabil veti respunde si dvs. ca persoana fizica, nu dor cu bunurile societatii.
Schimbă consultantul în primul rând. Dacă nu cunoaște acest aspect, să nu ai surprize la întocmirea proiectului și la implementare. Atenție, administratorul firmei răspunde, consultantul își ia banii și la revedere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie spatiu program start up nation IMSS IMSS Buna ziua! Am va rog,situatia de mai jos pentru care va solicit un punct de vedere: In 2017 m-am calificat si am semnat acordul de finantare prin Start Up ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene IAndra04 IAndra04 Bună ziua. Doresc să aplic pentru fonduri europene, iar firma de consultanță îmi cere un avans de 1500 de euro și 7% la final din valoarea proiectului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am platit un avans de 4900 ron la o firma de consultanta ... bogdanchesa bogdanchesa Buna ziua! Am platit un avans de 4900 RON la o firma de consultanta pentru fonduri nerambursabile pentru programul de Start-up Nation 2022 iar firma de ... (vezi toată discuția)