avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare angajat in UE de catre o firma din UE
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare angajat in UE de catre o firma din UE

Buna ziua, cu scuzele de rigoare daca aceasta intrebare a mai fost adresata, as dori informatii pertinente legate de regimul de impozitare respectiv CAS si CASS.
Concret sunt cetatean roman, am proprietati (apartament si masina) in Romania, si incepand cu 1 Mai lucrez in Irlanda, angajat direct de catre o firma locala.
Am depus acea declaratie la ANAF ( mai putin de 30 zile ) si dupa plecare am primit prin email o copie a notificarii privind rezidenta fiscala in RO.
In conditile in care aici am platit impozit pe venit , USC (universal social charge) si PRSI (pay related social insurance), ce obligatii am in Romania ?
Platind toate contributiile la salariul de aici si cotele din RO taxarea in RO este semnificativ mai mare.
Notificarea respectiva nu am depus o aici la Revenue.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Echivalent p21 roxana.maria roxana.maria Buna seara. Locuiesc si studiez in Irlanda iar de la facultate imi cere sa aduc echivalentul din Romania a P21 PAYE Balancing Statement. Care este ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Impozitare în belgia a presupusului venit din chirie provenit din romania imamco imamco Buna ziua, Concret cazul este următorul : - posed o locuință în Romania, locuita cu titlu gratuit(rude gradul I); - sunt numai cetățean roman; - am ... (vezi toată discuția)
Decizii de impunere anuale pentru stabilirea cass pentru cetățean român cu dublă cetățenie, rezident din 2000 în străinătate Alcor_Gea Alcor_Gea Bună ziua. Sunt cetățean cu dublă cetățenie, rezident din 2000 în străinătate, căsătorit cu cetățean străin, în străinătate și am, din 2005 ... (vezi toată discuția)