avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie si cont bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie si cont bancar

Buna ziua! Am facut o greseala in trecut mai pe scurt un abonament la Orange si binenteles nu am mai platit iar acum suma a ajuns la 5200 Ron. Am primit de la o firma de recuperari banuiesc ca pusi de cei de la Orange o multime de plicuri cu amenintari ca o sa fiu dat in judecata,etc. Acum am nevoie de un cont bancar pe numele meu unde va fi trimisa o suma de bani. Intreabarea mea este:este posibil sa mi se blocheze contul,cardul sau retraga aceasta suma ce trebuie sa o datorez celor de la Orange?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:22, 21 Noiembrie 2018
Daca nu ati fost dat in judecata si nu exista o decizie a instantei, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament orange reziliat Alexander12393 Alexander12393 Buna Ziua/Seara Mi-am facut un abonament Orange prin Noiembrie si fata de la reprezentanta Orange mi-a spus ca trebuie sa platesc primele 2 luni ale ... (vezi toată discuția)
M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva? just_ea just_ea buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Agent executare silita eos ksi alin1993 alin1993 Buna seara ! In urma unei pacaleli pe care mi-a aranjat-o Orange, am incetat sa le mai platesc abonamentul. Din pacate nu mai stiu exact acum cat timp s-a ... (vezi toată discuția)