avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificari instalatie termica casa particulara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificari instalatie termica casa particulara

Buna ziua,
as dori sa stiu daca in contextul depunerii documentatiei pentru emiterea unei autorizatii exclusiv pentru inlocuire acoperis (sarpanta, tabla si montare ferestre velux) este nevoie si de proiect de instalatii pentru mansarda casei respective. Primaria solicita acum si un proiect de instalatii daca se vor instala calorifere in mansarda casei. Casa are o mansarda care presupune si instalarea unor calorifere dar centrala este dimensionata oricum sa suporte aceasta extindere. Este abilitata primaria sa solicite acest proiect in baza vreunei legi? Este nevoie de autorizatie de la primarie daca vrei sa mai adaugi calorifere in instalatia curenta? Mentionez ca vorbim de casa proprietate particulara si nu de apartament la bloc.

Alte discuții în legătură

Pod inaltat Angela888 Angela888 Buna Doresc sa renovez casa veche la tara, construita in 1960 din caramida cu un pod facut din lemn inalt de 2.20 m ( la punctul maxim). Planul meu este ... (vezi toată discuția)
Velux mansarde alex1980 alex1980 Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc nou construit in 2009 P+3M. Vin cu o problema a proprietarilor de la ultimul etaj care contine si partea de ... (vezi toată discuția)
Incalzire in pardoseala marin1ian marin1ian Asi vrea sa stiu exact ce aprobari sunt necesare pentru instalarea de incalzire in pardoseala cu teava de cupru intr-un apartament de la bloc,ramanand ... (vezi toată discuția)