avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Pod inaltat
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Pod inaltat

Buna

Doresc sa renovez casa veche la tara, construita in 1960 din caramida cu un pod facut din lemn inalt de 2.20 m ( la punctul maxim).

Planul meu este de a inalta podul cu aproximativ 50 de centimetri, tot folosind lemn si voi monta 3 ferestre velux, dupa aceea voi izola termic atat podeaua cat si acoperisul cu vata bazaltica. Spatiul va fi transformat in camera de studiu si dormitor pt oaspeti.

Intrebarile mele sunt - am nevoie de autorizatie de la primarie pt a inalta podul, daca da ce fel de autorizatie? Trebuie obtinute avize si de la ISC?
Mentionez ca urmeaza de asemenea sa montam un sistem sanitar in casa ( probabil cu fosa septica) si instalatie termica ( centrala pe lemne).

Va multumesc anticipat pentru informatii.
Angela
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2018
Angela888, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:16, 10 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
va trebuie autorizatie de construire (printre altele se modifica suprafata spatiului de locuit), pentru fosa va va trebui aviz de la APM, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție fosă vecin pe hat la 5 metri de fața casei mele și aproximativ 8 metri de fântână das_daniela das_daniela Bună seara, Casa mea este orientată cu fața spre răsărit la aproximativ 8 metri de hotar, hotar pe care este construit un gard, gard ce este al ... (vezi toată discuția)
Casa vecinului este foarte aproape de a noastra c23mina c23mina buna vecinul noastru a construit o casa la 1 metru de casa noastra si strasina curge pe casa noastra aproape pentru ca noi o avem mansardata si ei o au mult ... (vezi toată discuția)