avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Instruire introductiv generala
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Instruire introductiv generala

Unde gasesc in lege cat timp dureaza instruirea introductiv generala la locul de munca ? Cand se face si cat timp ?

Multumesc frumos .
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:42, 21 Noiembrie 2018
Buna ziua,
Le gasiti in HG 1425/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, incepand cu Art. 83.,
Gasiti versiunea actualizata, daca pot spune asa, pe site.ul inspactiei muncii (incepand cu pag. 29 din link-ul de mai jos)
[ link extern ]
Multumesc frumos . Mi-a fost de mare ajutor .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca durata trebuie sa aveti in vedere
-ART. 80^1 Durata instruirii lucrătorilor în domeniul securitătii şi sănătătii în muncă, pentru fiecare dintre cele 3 faze prevăzute la art. 77 şi pentru instruirea periodică efectuată suplimentar celei programate prevăzută la art. 98, nu va fi mai mică de 1 oră şi se stabileşte prin programul de instruire-testare elaborat la nivelul întreprinderii şi/ sau unitătii potrivit prevederilor art. 15 alin. (1)
pct. 8, datat şi aprobat de către angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! cum inscriem in fisele ssm, dar mai ales in cele ... floriontehnic floriontehnic buna ziua ! cum inscriem in fisele SSM, dar mai ales in cele de SU, instruirea, respectiv instructajul introductiv general si la locul de munca pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, la incadrarea unui lucrator care va presta 4 ore ... Pedrosi Pedrosi Buna ziua, La incadrarea unui lucrator care v-a presta 4 ore /zi, instruirea introductiv generala SSM si SU, va fi de 4 ore maxim, si la locul de munca tot 4 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, la angajarea unui minor cu meseria de barman program ... Pedrosi Pedrosi Buna ziua, La angajarea unui minor cu meseria de barman program de lucru de 6 ore, instruirile introductiv generala si la locul de munca SSM-SU, nu trebuie sa ... (vezi toată discuția)