avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Căsătorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Căsătorie

Bună ziua, sunt din Republica Moldova,dar cu acte românești.Problema mea este , că atunci cînd mi-au făcut actele eu încă eram minoră, și nu am depus jurământul că toți ceilalți.Acum vreau să mă căsătoresc cu soțul meu român în Dublin,îmi puteți spune dacă pot și cît vor dura actele,sau măcar dacă va trebui sa depun jurământul? vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 10:34, 3 Decembrie 2018
Cetatenia romana o aveti sau n-o aveti, din doua, una. Daca aveti CI sau pasaport romanesc aveti cetatenia romana.
Da am buletinul românesc, dar ne-au spus că oricum o sa am problema aceasta, că trebuie să dovedeasc cetățenia.

tgeorgescu a scris:

Cetatenia romana o aveti sau n-o aveti, din doua, una. Daca aveti CI sau pasaport romanesc aveti cetatenia romana.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cetatenia se dovedeste cu cartea de identitate sau cu pasaportul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de casatorie romanesc Maricicacroitoru Maricicacroitoru Buna seara! Ma numesc Maricica si sunt din Republica Moldova.M-am casatorit cu un cetatean romin cind eu eram cu cetatenia din Moldova,si am certificat de ... (vezi toată discuția)
Buletin de romania Igariok Igariok Buna ziua! sunt din republica Moldova si am cetatenie Romana, am la moment pasaport romanesc dar vreau buletin, am si viza de resedinta in romania, de ce acte ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean republica moldova gmggmg gmggmg Sunt cetatea Roman si as vrea sa ma casatoresc cu o cetateanca Republica Moldova. M-ar interesa actele necesare atit mie cit si persoanei din Moldova pentru ... (vezi toată discuția)