avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua

Buna ziua, sotul meu intampina o problema in aeroport , acum 1 an de zile sotul meu a fost martor in Uk la o altercatie intre doi romani , el fiind repartizat cu munca acolo, a fost si a oferit declaratii despre ceea ce s-a petrecut , apoi s-a intors in Romania , dupa o perioada de o luna , a plecat la munca fiind angajat la o firma Italiana , cand a ajuns in aeroport la Bucuresti , a fost intrebat de adresa din buletin si unde calatoreste, i s-a explicat ca britanici au cerut informatii suplimentare despre el , intre timp procesul din Uk a fost finalizat , gasindu-l vinovat pe unul din baieti , procesul s-a terminat cu o amenda si cateva ore in folosul comunitati , sotul meu fiind declarat neprezentat . Acum dupa un an , de fiecare data cand sotul meu paraseste Romania este rugat sa isi scrie adresa si unde calatoreste , acest lucru intamplandu-se pe fiecare aeroport unde aterizeaza . Acest lucru devine incomfortabil pentru el si in acelas timp pentru mine . Cei de la politia de frontiera i-au explicat ca acest lucru se va sterge atunci cand cei din Uk isi vor aduce aminte sa il stearga din baza de date sau atunci cand vor iesi din Uniune . Pentru noi este ceva foarte neplacut si nu intelegem ce se poate intampla atata timp cat procesul s-a finalizat . Va rog frumos,daca se poate sa ne ajutati cu un raspuns . Va multumesc anticipat !

Cel mai recent răspuns: Anamaria201120 , utilizator 08:29, 23 Noiembrie 2018
Buna ziua.
Doar autoritatile engleze va pot ajuta in aceasta problema, asa ca...Luati legatura cu ele ( puteti incerca la ambasada lor din tara noastra sau chiar la serviciul lor de politie, daca ajungeti in U.K.)
Ultima modificare: Joi, 22 Noiembrie 2018
Ionut.ion, utilizator
Multumesc frumos ! O zi buna

Ionut.ion a scris:

Buna ziua.
Doar autoritatile engleze va pot ajuta in aceasta problema, asa ca...Luati legatura cu ele ( puteti incerca la ambasada lor din tara noastra sau chiar la serviciul lor de politie, daca ajungeti in U.K.)

Cel mai probabil va trebui sa asteptati pana autoritatile engleze vor face reverificarea inscrisurilor din evidente.
Puteti incerca un ajutor la ambasada Romaniei din Londra pentru a face demersuri la autoritatile engleze. Greu de anticipat care va fi rezultatul final chiar daca se vor accepta demersurile ambasadei. Procedura de reverificare a inscrisurilor apartine autoritatilor engleze abilitate cu astfel de verificari in aeroporturi.
Va multumesc frumos !

POPA GHEORGHE a scris:

Cel mai probabil va trebui sa asteptati pana autoritatile engleze vor face reverificarea inscrisurilor din evidente.
Puteti incerca un ajutor la ambasada Romaniei din Londra pentru a face demersuri la autoritatile engleze. Greu de anticipat care va fi rezultatul final chiar daca se vor accepta demersurile ambasadei. Procedura de reverificare a inscrisurilor apartine autoritatilor engleze abilitate cu astfel de verificari in aeroporturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Anamaria201120 Anamaria201120 Buna ziua, sotul meu intampina o problema in aeroport , acum 1 an de zile sotul meu a fost martor in Uk la o altercatie intre doi romani , el fiind repartizat ... (vezi toată discuția)
Buna seara Anamaria201120 Anamaria201120 Buna seara , sotul meu intampina o problema in aeroport , acum 1 an de zile sotul meu a fost martor in Uk la o altercatie intre doi romani , el fiind ... (vezi toată discuția)
Ce tipuri de carte de rezidenta exista pentru membrii de familie? tinki tinki Buna ziua! Sunt cetatean roman si sunt casatorita cu un cetatean indian. In data de 01.04.2009 sotul meu a obtinut o CARTE DE REZIDENTA PENTRU MEMBRII DE ... (vezi toată discuția)