avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Actionat in instanta UAT - pentru decizia de impunere ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Actionat in instanta UAT - pentru decizia de impunere din 2003 pana in an curent unui teren

Buna ziua, tatal meu a dobandit un teren in baza L341/2004 in anul 2003. nu a declarat catre autoritatile publice acest teren, poate si din necunostinta de cauza dar si din motiv ca acest teren a fost pus la dispozitie de catre autoritate s-a gandit ca va trece automat in rol.
Pana in anul 2016 din partea autoritatii nu ne-a venit nici o instiintare de plata sau o decizie de impunere.
In anul 2016 s-au sesizat autoritatile si parintii mei au platit o amenda de nedeclarare a terenului, si apoi a venit o decizie de impunere cu sume datorate din 2003 si pana in momentul acela.
Am depus catre primarie contestatie in baza art 110 din L 207/2015.
Dar raspunsul a fost acelasi, apoi a venit un titlu executoriu , dupa care am depus o alta contestatie si raspunsul a fost acelasi cu acceasi suma.
Am actionat in instanta autoritatea ca a fost facut un calcul din punctul nostru de vedere gresit. Adica trebuia sa faca o impunere pe ultimii 5 ani (referinta fiind anul 2017).
Am pierdut in instanta(inca nu am primit motivarea).
Dorim sa facem recurs ,
Credeti ca am avea castig de cauza??sau ce ar trebui invocat in recurs?

Alte discuții în legătură

Intrebare cristiclaudiu cristiclaudiu Buna ziua,am un contract de agent de asigurari,in luna iunie,am primit o decizie prin care mi se spune ca am de platit asigurari de sanatate+penalizari,daca ... (vezi toată discuția)
Impunere cass- titlu executoriu nicoleta2017 nicoleta2017 Buna ziua, Am primit un titlu executoriu pentru neplata contributiei lunare a cass ului, pe anul 2016, an in care nu am avut nici un venit .Pot sa ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Concret. Ce s-a intamplat? S-a emis un titlu executoriu si o somatie de plata pentru impozit teren si cladire. In fapt, persoana pe numele careia s-a emis ... (vezi toată discuția)