avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ce acte trebuie să modific după divorţ? Ce se ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ce acte trebuie să modific după divorţ? Ce se întâmplă cu maşina?

Bună, am divorţat de comun acord, am obţinut certificatul de divorţ chiar azi (yey, us) şi pe lângă cartea de identitate, paşaport, permis de conducere, ce alte acte mai trebuie să schimb?

De asemenea, maşina a fost de la început pe numele meu, trebuie să schimb ceva? Parcă la impozite suntem trecuţi amândoi, ce trebuie să fac să rămână doar la mine?

Mulţumesc mult pentru răspunsul dumneavoastră!

Alte discuții în legătură

Permis după divorț și schimbare nume Emanuela1306 Emanuela1306 Buna!Eu locuiesc in strainatate, în 2016 m-am căsătorit în România,anul acesta am divorțat iar acum sunt in tara pentru a schimba actele,problema mea ... (vezi toată discuția)
Ce implica schimbarea numelui dupa a2a casatorie? Alla71 Alla71 Sunt divortata cu un minor ramas in grija mea cu hotarare judecatoreasca irevocabila,si recasatorita.In afara de cartea de identitate ce alte acte se ... (vezi toată discuția)
Pasaport dupa divort LUMI39 LUMI39 sunt divortata de un an,am cerut schimbarea numelui dupa divort cu cel avut anterior casatoriei.as vrea sa stiu daca mai pot calatori cu pasaportul pe numele ... (vezi toată discuția)