avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fond funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fond funciar

Buna ziua,
Am primit decizia de compensare ca urmare a aprobarii de catre Comisia Nationala pentru Compensarea Imobilelor. Doar ca am primit un numar de puncte, echivalentul la o suma foarte mica pentru suprafata terenului si anume 1,45 ha = 4.045 puncte = 870 euro.
Terenul a fost identificat in prezent extravilan, F (la momentul preluarii a fost teren arabil, vii)
Acum sunt constructii pe acel tere.
Noi dorim alt teren sau o despagubire corecta.
In momentul de fata, adica dupa ce am primit despagubirea in puncte se mai poate cere despagubirea in imobiliare/bunuri, alt teren?
Avem vreo sansa de castig in instanta?
Cine ar putea reevalua sa ne spuna daca avem vreo sansa, un notar sau un expert?
Se despagubeste DOAR conform grilei notariale din 2013?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Demersuri pentru obtinere despagubiri anrp Lulu32 Lulu32 Buna ziua , Sunt in asteptarea solutionarii unui dosar depus la anrp in vederea obtinerii unor despagubiri pentru aprox 10 ha de teren arabil in jud ialomita ... (vezi toată discuția)
cum se realizeaza echivalenta valorica pe baza grilei notariale conform legii nr. 165/2013? Madalina8080 Madalina8080 Lucrez la o Primarie care are de solutionat un dosar intocmit in baza notificarii depuse conform Legii nr. 10/2001, pentru niste constructii care nu mai exista ... (vezi toată discuția)
Fond funciar - pot opta pentru alt teren daca cel revendicat nu poate fi retrocedat? dumi47 dumi47 Buna ziua, as dori sa stiu daca este posibil ca renuntind la o suprafata de teren agricol,pe care am revendicat-o indeplinind conditiile prevazute de legile ... (vezi toată discuția)