avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobiliare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobiliare

Ce inseamna sa transmiti titlul de proprietate unei ag imobiliare cu care inchei un contract de exclusivitate. Riscuri.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:56, 26 Noiembrie 2018
1. Sa nu poata un eventual cumparator sa vada originalul titlului.
2. Sa nu poata fi verificate documentele de un notar public ales de dvs sau de cumparator, ci numai de notarul cu care lucreaza agentia, daca vrea agentia sa il prezinte.
3. Daca nu platiti comisionul tipic exorbitant sa va fie oprit drept garantie.
4. Sa nu puteti tranzactiona direct cu cumparatorul, neavand originalul titlului in posesia dvs.
Mai pe scurt...nu dati titlul sub nici o forma si aveti grija, daca semnati acel contract, sa.l cititi bine sa nu cumva sa prevada acest lucru in el ( ca va obligati satrimiteti acl titlu pana la data de sau orice legat de asta).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza contract intermediere imobiliara Horimarian Horimarian Bună ziua, Vă rog să îmi spuneți dacă un agent imobiliar poate să profite cumva de următoarea clauză din contractul de intermediere, sau să ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare necesare! thetraveler thetraveler Buna ziua! As dori sa stiu daca un antecontract se poate incheia doar daca in momentul de fata exista actul de vanzare cumparare (intre fostul proprietar si ... (vezi toată discuția)
Cum pot negocia o vânzare dacă agenția imobiliară se împotrivește? problema a intervenit în momentul în care am cerut să merg la un notar dorit de mine anthynidiany anthynidiany Vreau să cumpăr un apartament pe care l-am văzut printr-o agenție acum câteva zile. Eu nu am semnat nimic cu ei, dar vânzătorul are contract de ... (vezi toată discuția)