O angajata s-a intors mai devreme din concediu crestere copil si beneficiaza de stimulent de insertie. Dupa 3 luni isi da demisia si se angajeaza la alta companie. Intrebarea mea este cea de a doua companie la care s-a angajat poate sa o dea afara in perioada de proba ? Se mai aplica in acest caz legislatia in vigoare si anume timp de 6 luni de la intoarcere din CIC nu poate fi concediata si la fel nu poate fi concediata cat beneficiaza de stimulentul de insertie ? Ma gandesc ca acest lucru s-ar fi aplicat daca nu isi dadea demisia de la firma de la care a intrat in CIC. Cum se procedeaza in aceasta situatie ?
Potrivit OUG 111/2010, interdictia încetarii raporturilor de muncă se extinde, o singură dată, cu 6 luni, după revenirea definitivă a salariatei/salariatului în unitate.
Insa, este interzis angajatorului să dispună încetarea raporturilor de muncă sau de serviciu în cazul salariatei/salariatului care se află în plata stimulentului de inserție.
Concediere
Daniel_Caciula
Buna ziua, m-am intors la munca din concediul de crestere copil, iar acum iau stimulentul de insertie pana face copilul 3 ani, deoarece m-am intors mai devreme ... (vezi toată discuția)