avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene dezvoltare afacere
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene dezvoltare afacere

Buna ziua,
Detin o afacere srl-d mai exact o rulota unde comercializez produse de patiserie. As vrea sa stiu va rog daca e posibil sa accesez fonduri europene pentru dezvoltarea afacerii si mutarea ei intr.un loc fix. Mai exact intr.o clădire. Mentionez ca nu dețin clădirea.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. , Consultant credite si finantari 12:43, 6 Decembrie 2018
Buna Ziua,

Ne bucuram pentru interesul dumneavoastra.
Am avea nevoie de mai mult detalii: locatie, tipul de societate etc.
Asteptam cu interes raspunsul dumneavoastra.

Cu stima,
ODAS GLOBAL CONSULTING

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afacere cu un miniexcavator Diana Negru Diana Negru Buna ! Ce fonduri se pot accesa pentru deschiderea unei afaceri cu un miniexcavator intr.o zona rurala ? (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile laurentiuamariucai laurentiuamariucai Bună ziua. Pentru demararea unui start up in domeniul brichetarii ,peletizarii resturilor vegetale, de ce fonduri europene aș putea beneficia în situația ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene pensiunr DCristina80 DCristina80 Doresc sa înființez o pensiune in mediul rural si ma interesa sa imi spuneti daca se poatr si cum pot accesa fonduri europene? Multumesc! (vezi toată discuția)