avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere reexaminare amenda pentru nedepunerea la timp a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere reexaminare amenda pentru nedepunerea la timp a expertizei

Am fost amendat de 3 ori la rand pentru nedepunerea la timp a unei expertize contabile. Prima amenda am contestat-o si mi-a fost anulata. Pe celelalte 2 nu le-am contestat am aflat tarziu avand probleme cu sănătatea. Toate erau de câte 5000. Acum au fost date la fisc deci 10000 lei. Mai pot face acum cerere de anulare? Sau mai pot face ceva? Prima amenda a fost anulată pe baza dovezilor depuse ca am fost bolnav, internat si operat de mai multe ori. Cui mai pot sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:02, 27 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererea de anulare sau de reducere se poate face în termen de 10 zile de la comunicarea ordonanţei ori a încheierii de amendare.
In acest moment, daca va executa silit, singura cale pe care o vad este contestatia la executare.
Reveniti la discutie cu elemente noi
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi judiciare crimit crimit Este normal sa fii amendat de trei ori consecutiv, la maximum al cuantumului amnezii, (5000 lei), pentru nedepunerea la timp a unei expertize contabile? ... (vezi toată discuția)
Amendă judiciară foarte mare pentru neprezentare ca martor la proces. ce e de făcut dacă eu nu am fost citat? Codrin-paul Codrin-paul Buna ziua,va rog sa ma ajutați intr o speța,astăzi am primit in posta de la judecătorie un plic in care am de plătit o amenda judiciara de 5000 RON ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda penala emisa de catre procuror stefimit stefimit Buna seara ! Va rog sa-mi spuneti daca si unde se poate contesta o amenda penala emisa printr-o ordonanta de catre procuror? Este un caz pe care doresc sa-l ... (vezi toată discuția)