avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare proces verbal de contraventie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare proces verbal de contraventie

Am facut o plangere contraventionala pt anularea procesului verbal de contraventie .( am luat avertisment si confiscarea masei lemnoase pentru completarea gresita de catre emitator a avizului primar de insotire a masei lemnoase ) .
De ce sunt repartizat la un complet penal pentru judecarea acestei plangeri contraventionale ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:51, 28 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pt ca in provincie acest gen de cauze se judeca si de completele de penal.La Bucuresti de ex toate cazurile de acest gen sunt repartizate sectiilor civile din judecatorii.Oricum nu va afecteaza prea mult desi exista o teorie ca judecatorii de penali ar fi mai stricti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie pt srl prelucrarea primara a lemnului(debitare busteni) rusudan rusudan Am un atelier de debitat busteni si sunt intersat sa aflu de unde pot face rost de legislatia in domeniu.(Debitare, comercializare,transport, achizitie) (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala -calitate procesuala Luisa Mitroi legalista.ro Luisa Mitroi legalista.ro Dragi colegi, va rog sa ma sprijiniti cu opinia dv. Am doua cazuri de sanctiuni contraventionale si confiscare de marfuri din motive datorate lipsei ... (vezi toată discuția)
Amenda + confiscare oug 36/2001 cepoi_petru cepoi_petru Daca de ex o societate A care are ca obiect de activitate exploatrea de agregate de balastiera nisip, pietris- iar ulterior le comercializeaza fara a avea aviz ... (vezi toată discuția)