avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Notificare proces verbal
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Notificare proces verbal

Am primit o notificare ca a fost intocmit proces verbal pe numele meu ,cu nr.masinii ,in data de 18.10.2018,dar eu sau masina nu au fost in Italia.consider ca au gresit numarul masinii,.Cum pot demonstra ca au gresit nr.masinii cand au intocmit acel proces verbal,care binenteles nu a ajuns in posesia meu.Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Sarcina probei cos_ionel cos_ionel salut la toata lumea incep prin a-mi exprima o nedumerire. Eram absolut convins ca in intentia legiuitorului roman, era de a exclude posibilitatea savarsiri ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare cu numar inmatriculare notat gresit Tarheb Tarheb Buna ziua, Astazi am gasit un bilet pe parbriz, ce spune ca autoturismul a fost parcat intr-o zona neregulamentara, fotografiat si sa ma prezint pentru ... (vezi toată discuția)
Rovinieta platita dar, completata gresit gicatgjiu gicatgjiu Va salut, am si eu cateva nelamuriri: Am platit rovinieta electronica a doua zi cand a aparut, mai exact pe data de 2 Oct. 2010 si am circulat timp de 9 luni ... (vezi toată discuția)