avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va rog un raspuns urgent - am luat banii pe 1 gr de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va rog un raspuns urgent - am luat banii pe 1 gr de marijuana dar n-am dat marfa

Buna seara! In cazul in care un amic a vrut sa cumpere 1 gram de marijuana de la mine, iar eu sub pretextul ca il pot ajuta, am luat banii si i am pastrat fara sa il ajut ce pot păți daca merge la politie?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 12:00, 1 Decembrie 2018
Daca nu sunt probe ca detineati marijuana, nu patiti nimic. Motivati ca a fost escrocherie si impacarea inlatura raspunderea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complice la furt iisusvine iisusvine Buna ziua, eram acum o saptamana intr-un pub cu un prieten, ne-am luat cate o bere si am stat la masa si lumea dansa si m-am ridicat sa ma uit sa vad daca mai ... (vezi toată discuția)
Complicitate la furt Ovidiustar Ovidiustar Am fost complice unui furt. Spre sfarsit de vara 2015, un prieten de-al meu a furat telefonul lui mihai, si mi-a zis si mie si am zis ok nu zic nimik treaba ... (vezi toată discuția)
Bună seara o întrebare la câte dosare se poate face închisoare ... Dana00000 Dana00000 Bună seara o întrebare la câte dosare se poate face închisoare pt țepe înșelătorie mulțumesc. (vezi toată discuția)