avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... România în fața viitorului
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

România în fața viitorului

Pentru că tot ne aflăm în anul Centenarului și tot se vorbește de România în trecut, mi-aș dori să aflu părerea mai multor persoane cu privire la viitorul României. Cum credeți că va fi?
(din punct de vedere al reglementărilor, instituții, mecanisme, politici publice, statutul colectivității locale)
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 23:34, 4 Decembrie 2018
Nu prea se vede nimic din care sa rezulte ceva bun in viitorul apropiat.
Este o perioadă care seamănă cu perioada fanariotă.Toate persoanele cu care am discutat si am facut aceasta comparatie au fost de acord.
Doar ca fanarioții nu erau români...ceea ce da o mult mai mare gravitate situației actuale...

Nici familia regală nu era de origine română dar au ridicat România .Existau însă oameni demni si onești la acea vreme.Astăzi, mai nimeni nu mai crede în asa ceva fiind considerat ceva demodat si chiar prostesc.Nu mai constitutie ceva elementar si fundamental în opinia generală a populației.

Fără schimbări majore nu vad nimic optimist daca lucrurile vor continua asa.
Si legislatia are grave carente si imi pare o înapoiere ă justiției datorita unor reglementări negandite de legiuitor, iar mai nou, de-a dreptul incal8ficabile sub aspect juridic.
Justiția nu prea mai este in slujba cetățeanului daca privim la modul general situatia.
Eu reușit să afecteze grav si justitia care era singura care a funcționat în România. Prin legi negandite, în mod inevitabil va fi afectată funcționarea buna a justiției.

Exista insa o vorba: fiecare popor are conducătorii pe care ii merita ( intr-o epoca anume, as adauga eu).
Eu personal, sunt de parere ca, epoca actuala este pe sfarsite.
Ramane de vazut daca ma înșel.sau nu.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Stimate D-le avocat CLAUDIU LASCOSCHI,

Din pacate, nu pot decat sa impartasesc opiniile dvs.
Ar fi bine daca aceasta epoca ar fi pe sfarsit.
Ramane totusi speranta, aceea de a nu fi buni prezicatori!

Cu stima, Demos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare o2 din 2000 BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU Buna dimineata, Respectuos va rog, in termen rezonabili de 5 zile, sa analizati si daca aveti sa trimiteti propuneri pentru modificarea OG 2 din 2000 si ... (vezi toată discuția)
Studii grefieri !!! jojo2 jojo2 Pentru a deveni grefier trebuie sa ai obligatoriu facultatea de drept? multumesc (vezi toată discuția)
Statutul legal al "statutului casei regale" a romaniei Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]1.[/b] Sunt republican convins. Consider ca republica este singura forma de guvernare compatibila cu demintatea umana si secolul in care purtam discutia. ... (vezi toată discuția)