avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Recuperare taxe din Italia
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Recuperare taxe din Italia

Buna ziua. Am lucrat acuma 10 ani in urmâ in Italia vreo doi ani de zile la trei firme in oraşe diferite vreau sâ ştiu dacâ se poate recupera ceva taxe pe perioada lucratâ acolo...am avut busta paga ptr fiecare luna lucrata acolo, nu am avut rezidenta in Italia , am avut codice fiscol şi locuiam la caritas .Vã mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2018
Ignat Relu, utilizator

Alte discuții în legătură

Impunere impozit pe venit in italia macros macros Buna ziua, va adresez doua intrebari in speranta ca voi primi un raspuns de la cineva specializat in domeniu: 1) O persoana de 62 ani care a obtinut in 2011 ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxe Lino82 Lino82 Buna ziua , cum se poate recupera taxele platite timp de 13 ani in Italia , am plecat din italia , ma aflu in uk , si nu vreau sa mai astept sa se adauge toti ... (vezi toată discuția)
În perioada 2006-2017 am lucrat în italia cu forme legale. pot recupera taxele plătite statului italian? Și dacă da, care este procedura? Agostino Agostino Buna ziua as dori sa stiu daca se pot recupera taxele plătite statului italian.Am lucrat acolo cu acte în regulă din septembrie 2006 pana in ianuarie ... (vezi toată discuția)