avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar depus in 2005 la ANRP (in baza Legii 10/2001), ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar depus in 2005 la ANRP (in baza Legii 10/2001), in 2018 se cere completarea dosarului. de unde pot procura actele?

In anul 2005, tatal meu a depus si inregistrat dosarul la ANRP. In anul 2008, a solicitat in scris sa i se comunice stadiul dosarului. Raspunsul a fost cat se poate de simplu: “in lucru”. Acum, in anul 2018, ANRP trimite o adresa prin care solicita sa punem la dispozitie “Inscrisuri la momentul preluarii/demolarii din care sa reiasa descrierea din punct de vedere arhitectural a constructiei pentru care se dispune (fisa imobil, releveu, proces verbal de evaluare, schite, etc), acestea fiind necesare pentru evaluare imobilului prin aplicarea grilei notariale, conf. art.21 alin.6 din Legea 165/2013.
In dosarul de acasa avem schita casei, document original, o declaratie din partea tatalui in care enumerat cate imobile au existat la adresa respectiva, din ce au fost construite.
Nu avem niciun document din care sa reiasa stadiul cladirilor la momentul demolarii.
As dori sa stiu de unde pot sa obtin astfel de documente?

Alte discuții în legătură

Acordare despagubiri pentru un dosar de retrocedare bogdan_gabriela bogdan_gabriela Buna ziua! In anul 2011 am castigat definitiv si irevocabil un proces de retrocedare pentru casa mamei mele, care a fost demolata in timpul regimului ... (vezi toată discuția)
A.n.r.p. tibif tibif Din 3 mai 2012 am o decizie definitiva si irevocabila referitor la capatul de cerere privind obligarea APRP la desemnarea unui evaluator pentru intocmirea ... (vezi toată discuția)
Dosar anrp ieia ieia Buna ziua. Am un dosar la ANRP, din 2010, cu sentinta definitiva a ICCJ, pentru a primi despagubiri pentru un imobil din Bucuresti. In baza legii 165/2013 ... (vezi toată discuția)