avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu

Buna ziua este posibil ca doua birouri de executori judecatoresti sa iti puna poprire pe salariu si din 1200 de lei net sa ramai doar cu 300 de lei si sa mai ai si 4 copii minori in intretinere va rog datimi un sfat prima poprire vine de la un credit facut acum 10 ani si a doua de la un imrumut facut acum 2 ani va multumesc
Cel mai recent răspuns: MirceaAlin , utilizator 17:28, 8 Decembrie 2018
Buna ziua.
Faceti urgent contestare la executare, cel putin pentru primul, de acum 10 ani, invocati prescriptia lui...
Oricum, numai anumite venituri se pot poprii si limita maxima e de 50 la suta din totalul venitului net...
Poate va ajuta un avocat pentru depunerea contestatiei...
Nu se poate să rămâi cu numai 300 de lei dintr-un NET de 1.200 lei. Din 1.200 de lei în cel mai rău caz rămâi în mână cu 600 lei dacă ai două popriri sau mai multe.
Daca mai sunteti inauntrul termenului - depuneti contesatie la executare pentru creditul de 10 ani. Mai mult, nu puteti ramane doar cu 300 lei. Valoarea maxima poprita este de 50 % din venituri. Ceva este in neregula.
Va dezamagesc stimate domn Dapix, este posibil asa ceva , si eu am trecut prin asta din 1250 lei,cat aveam la acea vreme, ramaneam cu 315 lei .
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2018
MirceaAlin, utilizator
Atunci si la dvs. era ceva in neregula...

MirceaAlin a scris:

Va dezamagesc stimate domn Dapix, este posibil asa ceva , si eu am trecut prin asta din 1250 lei,cat aveam la acea vreme, ramaneam cu 315 lei .

Alte discuții în legătură

Poprire cont si pensie alimentara guschevici guschevici Buna seara ! Am si eu o problema si anune pe contul meu de salariat deschis la Ing Bank am 2 popriri pe cont de 50 la suta pe venit. In momentul cand vreau sa ... (vezi toată discuția)
Dosar de executare card de credit bcr sorinviz1 sorinviz1 Buna seara, As dori sa intreb daca impotriva BCR si Kruk Romania as avea posibilitatea sa castig in instanta, intrucat banca (prin executorul judecatoresc ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu silvia99 silvia99 va rog frumos: o persoana fizica a luat un credit de 15000 Euro, pe care nu l-a platit de 4 ani (a platit doar 10%). aceasi persoana si-a deschis firma, ... (vezi toată discuția)