avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare certificat nastere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare certificat nastere minor

Buna ziua,

Ma scuzati, dar nu stiu daca am postat forum-ul corect.

Am si eu o intrebare: am depus astazi acte la starea civila sector 6 pentru schimbare numelui de familie a celui mic. Mi-au zis ca dureaza 5-6 luni si ca dupa aceea trebuie sa ma duc la sector 1(de unde sa emis certificatul de nastere) ca sa mi se emita unul nou.

Cam cat ar dura emiterea unui nou certificat de nastere minor de la sectorul 1( dupa asteptarea celor 5-6 luni)? As dori sa plec in vacanta cu cel mic anu viitor.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Schimbare prenume geo45 geo45 buna ziua...as dori sa-mi schimb prenumele dar nu stiu cum sa incep...cum pot sa iau extrasul din monitorul oficial?si de unde anume?va multumesc (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui alibec alibec va salut cu respect ,am si eu o intrebare ,daca de curand mi-am schimbat religia de fapt nu aveam nici una pt ca tatal meu fiid de religie musulmana iar mama ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui nancyadina nancyadina Buna ziua, dupa casatorie eu mi-am pastrat numele de fata ,iar sotul pe al lui si nu avem nume comun de familie. Acum eu as vrea sa iau numele de familie ... (vezi toată discuția)