avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am donat 50% din apartament. Acum aș vrea să vând ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am donat 50% din apartament. Acum aș vrea să vând cu tot cu partea donatarului, se poate?

sunt proprietar de un apartament din care am donat 50% acum vreau sa.l vand tot ,si partea donatarului, pot?
Ultima modificare: Joi, 6 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:27, 6 Decembrie 2018
Nu, ca nu va mai apartine. Il puteti vinde cu imputernicire de la donatar. Daca sunteti in situatia de a putea revoca donatia Daca i-ati donat sotiei de ex), o revocati si apoi vindeti
Buna seara,
Puteti sa vindeti 50% cealalta parte nu va mai apartine dumneavoastra. Cum sa vindeti ceva ce nu va apartine?

Donatia o pot revoca doar in istanta?

gi-jane2 a scris:

Nu, ca nu va mai apartine. Il puteti vinde cu imputernicire de la donatar. Daca sunteti in situatia de a putea revoca donatia Daca i-ati donat sotiei de ex), o revocati si apoi vindeti

Cui i-ati donat ?
concubinului ,bn fostului sot si vreauvsa.l vind sa ma scap

gi-jane2 a scris:

Cui i-ati donat ?

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar elenacarmen elenacarmen buna ziua....am un credit ipotecar pe numele fostului sot si sunt si eu trecuta in dosar..garsoniera ipotecata este dobantita de mine in urma tranzactie ...voi ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil mostenit de la cineva care l-a primit ca si donatie mariusjuncan mariusjuncan Am o intrebare. Vreau sa cumpar prin credit imobiliar (inca nu a trecut de aprobarea juridica a bancii, dar sa presupunem ca trece) un apartament care este ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune in concubinaj Nicu53 Nicu53 Buna ziua , am un apartament cumparat im timp ce eram in concubinaj,fiind casatorit,in care am trait cu concubbina pana acum o luna. Precizez actul de ... (vezi toată discuția)