avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am donat 50% din apartament. Acum aș vrea să vând ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am donat 50% din apartament. Acum aș vrea să vând cu tot cu partea donatarului, se poate?

sunt proprietar de un apartament din care am donat 50% acum vreau sa.l vand tot ,si partea donatarului, pot?
Ultima modificare: Joi, 6 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:27, 6 Decembrie 2018
donatia o pot revoca la notar unde am facut actele?
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu am inteles, cui i-ati donat ? Mi-e ca nu puteti revoca donatia.
Veti putea vinde doar partea dvs de casa.
Ultima modificare: Duminică, 2 Decembrie 2018
gi-jane2, moderator
fostului sot acum concubin si cum nu ma mai inteleg deloc cu el vreau sa vand apartamentul sa ma scap de obligatii ,cum pot face fara el ca imi pune bete in roate ,multumesc
trebuia sa fi revocat donatia cat va era inca sot, acuma nu mai puteti. Puteti vinde doar cota dvs.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va impacati, va recasatoriti, revocati donatia si divortati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar elenacarmen elenacarmen buna ziua....am un credit ipotecar pe numele fostului sot si sunt si eu trecuta in dosar..garsoniera ipotecata este dobantita de mine in urma tranzactie ...voi ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil mostenit de la cineva care l-a primit ca si donatie mariusjuncan mariusjuncan Am o intrebare. Vreau sa cumpar prin credit imobiliar (inca nu a trecut de aprobarea juridica a bancii, dar sa presupunem ca trece) un apartament care este ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune in concubinaj Nicu53 Nicu53 Buna ziua , am un apartament cumparat im timp ce eram in concubinaj,fiind casatorit,in care am trait cu concubbina pana acum o luna. Precizez actul de ... (vezi toată discuția)